Els Casals

A les vacances de nadal passem molts dies amb les famílies i gaudim d’estones molt intenses i moments molt màgics. Però la resta de dies, sense dinars familiars, ni escola, ni esplai... poden ser força avorrits. Que podem fer? Mirar la tele tot el dia? TENIM UNA OPCIÓ MILLOR!

Vine amb els amics al casal de Nadal del esplai del Roser! Viuràs uns dies genials que no voldràs que acabin! 7 dies per passar-ho molt bé amb els teus amics i aprofitar per fer-ne de nous, amb el toc màgic del Nadal.

Ens esperen moltes sorpreses i aventures.

Carrèga les piles i preparat que això comença aviat.

 

No us ho creureu! Això no pot estar passant! El Rei Baltasar a desaparegut! DESAPAREGUT!! Sabeu les conseqüencies que comporta això? No hi hauran regals a Cerdanyola del Valles, perquè com tothom sap, el Rei Baltasar s'encarrega de repartir els regals als nens i nenes de Cerdanyola del Vallès! 

Això és una gran desgràcia! Aquest nadal será un gran desastre si no aconseguim trobar-lo a temps!

Els agents especial de Nadal de la CIA (els elfs) están buscant nous agents secrets que els ajudin a trobar el Rei Baltasar i han contactat amb el nostre Esplai perquè, quí el coneix millor que els nens i nenes?

Un gran secret s'amaga d'arrere d'aquesta extranya desaparició. Serem capaços de desvelar-lo? Aconseguirem recuperar el Rei Baltasar a temps?

No us ho podeu perdre!

No us podeu perdre aquesta gran aventura. T'apuntes?

 

El casal de Nadal 2018 - 2019 consta de 7 dies plens d’activitats i misteris que haurem d'anar descobrint.

 

Farem activitats de tota mena, caga tió, gimncanes, jocs de pistes,  tallers, un especial de cap d’any, les inocentades més divertides, cavalcada dels reis ... i com no podia ser d’una altre manera ... excursió al VAS!

PISTA DE GEL

El Divendres 28 de desembre tots els infants del casal realitzarem una sortida a la pista de gel del poble. Situada al parc de Santana. Aquesta activitat és realitzarà dintre del horari normal del casal, però aquest dia els infants han de portar: Samarreta verda del esplai i guants  a part del esmorzar de cada dia (En cas dels infants més petits també han de portar casc)

EXCURSIÓ AL VAS

El Dijous 3 de Gener realitzarem una sortida al VAS de Sant Cugat. Aquesta activitat tindrà una durada més llarga del habitual: començarà a les 9:00h a l'Esplai i acabarà a les 17:00h en el mateix lloc d'inici, a l'esplai. Tots els infants han de portar la samarreta del esplai, esmorzar i dinar.

CAP NEN SENSE JOGUINA

Un any més, col·laborem amb el projecte de la Creu Roja "Cap nen sense Joguina". A partir del dia 1 de Desembre fins el 26 de Desembre podreu col·laborar deixan la vostra joguina NOVA, NO BÈL·LICA NI SEXISTA a l'Esplai o col·laborar monetàriament. Els nens i nenes del Casal ens organitzarem per portar totes les joguines a l'Ateneu de Cerdanyola i comprar joguines noves amb els diners recaudats. És una oportunitat perfecta per implicar-nos tots amb la nostra ciutat i ciutadants!

CAVALCADA DELS REIS

Com cada any també oferim la oportunitat de poder participar en la cavalcada de reis. Per aquesta activitat hi ha places limitades, per això és important que és realitzi la inscripció durant els dies

Per aquesta activitat és necessari l’element d’ambientació que ve indicat en la inscripció

 

Amb aquest horari, no hi ha qui pugui avorrir-se!

 

08:00h - Canguratge (Servei gratuït de 8.00h a 9.00h)

 

09:00h - Acollida Casal

09:15h - Llistats d’assistència i espectacle

09:30h - ACTIVITAT 1

11:20h - Pati

12:00h - ACTIVITAT 2

13:45h - Cloenda del dia i avisos

14:00h - Recollida

14.00h - Menjador

de 15.30h a 17:00h - Recollida dels infants de menjador

(L’horari base és modificable depenent de l’activitat del dia. En cas de modificar horaris d’entrada o de sortida, l'equip de monitors/es us ho faran saber amb anterioritat)

 

Per als que no en tingueu prou amb el casal de 9h a 14h, teniu el menjador del casal. Des de les 14.00h fins les 17.00h. Trobareu el menú dins del nostre díptic adjunt anteriorment.

 

Al menjador dinaràs menjar cuinat al propi esplai, de la mà de les millors cuineres profesionals que coneixem i podràs gaudir d’una estona extra de joc amb els teus amics. A més a més, per l’excursió tindràs un pícnic per emportar.

 

El preu del menjador per cada dia esporàdic són 7€/dia esporàdic.

CONTACTE
682 081 181 | esplai@elroser.org

 

DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now