Camp de Treball

 

Amb molta il·lusió, tornem a engegar un projecte que ens endisarà en unes colònies molt especials. Per setmana Santa realitzarem una estada de 4 nits que es completaran amb les activitats pròpies de colònies i un treball col·lectiu que realitzarem plegats.

ON?

A Can Xammar. La nostra finca a l'Ametlla del Vallès.

QUAN?

Del 14 al 18 d'abril, tot i que pot ser fins el dia 17 en casos especials.

El dia 18 de març farem una cloenda amb un dinar familiar a la casa de colònies per a que poguem veure plegats el resultat del projecte.

 

PER A QUI?

Per a nois i noies des de P3 fins a 2n de Batxillerat.

 

PERQUÈ?

Per sentir-te realitzat, per gaudir d'uns dies amb els amics i amigues en la nostra casa de colònies. Farem activitats molt especials i a l'hora aprendrem en un taller d'inclusió i companyerisme.

Forma part d'unes convivències on aprendràs a construir amb material reciclat tot descobrint l'importància de ser nens/es. Aquests dies recorda: never grow up!

REUNIONS INFORMATIVES:

29 de març a les 18.00h a l'Esplai Cremallera

30 de març a les 18.00h a l'Esplai del Roser

 

Les inscripcions ja estan obertes i fins a esgotar places. Limitació per capactitat de l'autocar.

 

Per fer-ho tan sols cal entregar aquesta inscripció adjunta (a la nostre seu, dins de la bústia o bé per correu elèctronic: campdetreball@elroser.org).

 

El formulari de medicació es pot entregar fins a un dia abans de la sortida en cas de necessitar-ho.

 

A més a més, el mateix dia de la sortida caldrà donar al monitor responsable  de sanitat el carnet original de la seguretat social.

 

Com sempre, des de l'esplai mirem d'ajustar el preu al màxim, deixant part del seu cost total a càrrec de l'entitat i mirant d'afavorir a les famílies. Com cada any, tenim previst demanar un seguit de subvencions i ajuts que, sumats a la quantitat que aportarà l'esplai, facilitin la reducció del cost. L'equip de monitors/es treballa els tres trimestres per aconseguir diners i poder reduir el preu real del camp de treball de 180€

 

DESPRÉS DE LA REDUCCIÓ, QUIN PREU TÉ?

L'activitat té un cost de 98 € / Participant. (110€ per als no membres d’esplai).

QUE INCLOU?

Tot. Monitoratge, estança, àpats, activitats, transport d’anada (i si es necessites de tornada), material del projecte...

 

COM I QUAN REALITZAR-LO:

El pagament es realitzarà per domicialització bancària*. En el moment realitzar l'inscripció es podrà decidir:

- Pagament únic el dia 4 d'abril.

- Pagament fraccionat en dues parts el 4 d'abril i 2 de maig.

​*És necessari haver entregat previament el document del SEPA amb les dades bancàries. 👇🏽

 

PUC OBTENIR ALGUN AJUT ECONÒMIC?

Des de l’esplai cada any mirem d'obtenir més fons per destinar-ho a beques en activitats com aquesta.

Per demanar l’ajut caldrà posar-se en contacte amb l’equip i ells us explicaran la documentació que cal presentar per poder estudiar-ne el cas. L’ajut pot ser de la quantitat d’entre el 25 i el 75%.

 

⚠️ Aquests documents es podran entregar a l'esplai fins el dia 3 d'abril del 2019 

 

A continuació us presentem un equip valent i amb moltes ganes de viure noves experiències tot aprentent amb la resta de participants: l'equip de camp de Treball de l'esplai!

Monitors/es de lleure: Andrea, Carla, Erik, Eva, Iris, Laia, Lira, Lorena, Marta, Marta, Miguel, Miriam, Natalia, Paula i Tess.

Equip de cuina: Loly i Paqui

 

Peter Pan passejant per la illa calavera es troba la llegenda de les quatre pedres de l’Illa. On explica que els territoris que formen l’illa estan amagades unes pedres precioses, que donen el poder mes gran que te una persona.

Però no tot serà tant fàcil, ja que en Capità Garfio també les voldrà per el seu gran tresor i farà tot lo possible per impedir que en Peter Pan les aconsegueixi. I per aquesta raó ens vindrà a buscar a nosaltres perquè l’ajudem, ja que junts podem aconseguir tot el que ens proposem.

 

Si tens entre 3 i 17 anys... apunta't a viure aquesta aventura!

 

L'estada de setmana santa combinarà activitats de lleure amb activitats pròpies del camp de treball. Destinarem totes les tardes, vespres i nits a realitzar activitats, sortides, tallers, ginkanes, jocs... i als matins treballarem al voltant del projecte.

Aquest serà el nostre tercer camp de treball de l'esplai, i el farem amb un projecte molt ambiciòs! 

Plegats farem un projecte de treball d'un parc infantil inclusiu. Per fer-ho treballarem en diferents eixos:

- Parc Infantil: Estudi, replantejament, col·locació i adequació dels elements necessaris d'un parc on la cooperació sigui l'eix principal.

- Exteriors: La gestió del territori no es tan sols els elements d'un parc, sinó els espais que s'hi generen. Amb el camp de treball, revisarem cadascuna de les terrasses i la vegetació que hi destinarem a elles.

Amb aquest projecte treballarem la natura, el treball en grup, la sostenibilitat, l'ecologia, el treball social, la interdependència positiva i moltes d'altres.

 

Realitzarem l'activitat a la nostra finca a l'Ametlla. D'aquesta manera podem reduir el cost de l'estada per poder invertir en el projecte. La finca es diu Can Xammar i ja es coneguda per molts dels participants de l'esplai!

El compte enrere ha començat...

Podreu veure dades de la casa de colònies i la ubicació per poder anar l'últim dia en la plana web de la casa que tot just està en construcció: http://canxammar.elroser.org

Esperem veure't per viure aquesta experiència i recorda que allà never grow up!

CONTACTE
682 081 181 | esplai@elroser.org

 

DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now