l'Esplai

CURS 2013 - 2014

ARTICLE DELS VINT ANYS PUBLICAT A CERDANYOLA AL DIA

 

Ara farà 20 anys, Mn. Josep Àngel Saiz, aleshores rector de l’Església de la Mare de Déu del Roser, Na Rosario Álvarez i un grup de joves monitors van començar una aventura que a partir d’uns inicis petits va anar prenent volada fins a esdevenir una realitat important d’educació en el lleure a la nostra ciutat de Cerdanyola del Vallès.

 

L’Educació en el lleure es porta a terme en el temps lliure dels infants i els joves fora de l'àmbit familiar i de  l'ensenyament reglat més propi de l’Escola. Pràcticament al llar de tot l’any, el nostre Esplai por ta a terme activitats educatives. Colònies, Casals d’estiu, convivències, celebracions, etc, marca el ritme de pràcticament tot l’any.

El nostre objectiu és col·laborar en l’educació humana i cristiana dels infants i joves amb les famílies, amb les escoles i amb la parròquia. I per això fem tot el que podem per propiciar un ambient en què es visqui la solidaritat, l’amor, el desenvolupament personal, l’obertura als altres i a Déu, el respecte, la convivència i la tolerància. Pensem que l’educació és molt important, és el fonament sobre el qual es construeix el futur.  

Fa vint anys que el nostre esplai, vinculat a l’Església Mare de Déu del Roser, treballa per una educació en el lleure dinàmica i responsable, basant-se en els quatre pilars que manté sempre presents: la fe, el servei, l’estudi / treball i la coherència. Han passat diferents mossens i distintes generacions de monitors, però es manté Fidel a les seves essències fundacionals com a Esplai cristià. 

 

Amb el motiu de celebrar aquests vint anys viscuts amb intensitat, el Roser proposa una festa d’inici anomenada “Roser en Xarxa” on tant els pares, com monitors i infants, participin en aquesta jornada acollidora i familiar. La festa es va realitzar el 5 d’octubre al recinte de l’Esplai i les fotografies ja es troben a l’àlbum digital.

La satisfacció més gran que hem aconseguit és fer camí sense tenir por, tot aportant  la nostra ànima, el nostre esforç i la nostra dedicació perquè l’Esplai tingui futur: una generació d‘infants amb fonaments humans i cristians, responsables i conscients que han de maldar per renovar l’Església i la societat. 

El nostre agraïment a les persones que han col·laborat al llarg d’aquest vint anys, el nostre compromís per viure amb intensitat el moment present, i la nostra mirada confiada en el futur. Que la Mare de Déu del Roser ens acompanyi sempre en aquest camí.

A més a més dels divendres i disabtes, durant el curs d'esplai es realitzen moltes activitats en dates especials. En aquesta secció hi trobareu la informació dels esdeveniments més importants

 

 

Els vint anys d'esplai van ser molt intensos i plens d'activitats especials de celebracions. Una de les coses que es va procurar realitzar per aquest aniversari és la construcció d'un vídeo on hi trobéssim esdeveniments de tota la història de l'esplai narrats pels mateixos monitors que la van viure.

 

Us presentem: El Documental dels vint anys d'esplai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més a més, al casal d'estiu 2013 es van preparar molt bé per celebrar l'aniversari... Aquí us deixem el videoclip dissenyat, produit, gravat i actuat per els mateixos participants d'aquest.

Gaudiu - lo!

CONTACTE
682 081 181 | esplai@elroser.org

 

  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now