Activitats  Generals

L'ESPLAI

Imagina el cap de setmana d'una forma diferent

Dissabtes, de 16.30 a 19.00h

 

Cada cap de setmana t’hi esperem amb noves activitats: jocs, tallers, gimcanes, teatre, manualitats... A més, durant el curs organitzem diferents sortides que ens ajuden a compartir bones estones i gaudir amb els amics i monitors de l’Esplai.

CASAL  DIARI

Fent el dia a dia efectiu i divertit!

Ja no hi ha excuses per no venir els caps de setmana a l'esplai pels deures del cole. Ara, durant la setmana oferim un espai amb un bon ambient de treball on fer les tasques de l'escola i preguntar els dubtes a un monitor engrescat que estarà contentíssim d'ajudar-te.

 

Eiii, no t'agoviis, que el monitor té una super idea cada dia per fer una estona de desconnexió i tornar a començar amb les piles ben carregades!

ELS CASALS

La millor manera de viure les vacances!

Els casals de l’Esplai del Roser s’han convertit en tot un referent a la nostra ciutat. De vegades resulta difícil conciliar la vida laboral i familiar, especialment quan a les escoles comencen els períodes de vacances. Per això els casals de l’Esplai el Roser s’han convertit en tot un referent a la nostra ciutat.

A les vacances de Nadal, juliol, setembre... teniu les portes obertes

Apropeu-vos a l’Esplai i consulteu-nos!

CAMP DE TREBALL

Sigues una peça clau del canvi

Setmana Santa esdevé per a nosaltres una oportunitat d'activitat. Un projecte es transformarà realitat gràcies a la cooperació i treball en grup de tots els participants. Activitats lúdiques amb la introducció de tasques d'aprenentatge cooperatiu seran les que enriquiran aquesta estada.

LES COLÒNIES

Una setmana inoblidable d'aventures amb els amics!

Anar de colònies és, possiblement, una de les experiències més maques per a un infant. Durant una setmana tens l’ocasió de viure una aventura emocionant i divertir-te amb els teus amics en un entorn únic.

Fer esports d’aventura, jugar al bosc, cantar a la vora del foc... Són moments que només pots viure en una setmana de colònies. A què esperes?

CONTACTE
682 081 181 | esplai@elroser.org

 

  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now