Camp de Treball

Sigues una peça clau del canvi

Recentment, des de l’esplai ens endinsem en una nova aventura. Durant les vacances escolars de Setmana Santa, des de l’esplai organitzem un camp de treball com a activitat idònia per als infants i joves atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local.

 

El camp de treball és una estada en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni.

Per als infants i joves participants s’ofereix un projecte a la seva mida, on podran col·laborar de forma activa, amb un equip de monitors i monitores per assegurar que s’aconsegueixen els objectius i es respecta el funcionament i les necessitats del grup. 

 

Aquest any continuem en el món dels camps de treball tot preparant-nos un projecte molt ambiciòs.

Del 14 al 18 d'abril realitzarem el camp de treball a l'Ametlla del Vallès. Unes convivències obertes per a participants d'entre 3 i 17 anys on combinarem activitats de lleure amb la construcció d'un ecosistema!

Clica al damunt del logotip per veure tota la informació

Logo Camp de Treball.png
CONTACTE
682 081 181 | esplai@elroser.org

 

  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now