l'Esplai

Imagina el cap de setmana d'una forma diferent !

Cada cap de setmana t’hi esperem amb noves activitats: jocs, tallers, gimcanes, teatre, manualitats... A més a més, durant el curs organitzem diferents sortides que ens ajuden a compartir bones estones i gaudir amb els amics i monitors de l’Esplai.

 

Ara ja pots provar gratuitament i sense cap compromís  què és això de passar les tardes a l'esplai. Vina i descobreix-ho!

Fes-te de la gran familia de l'esplai per només 40€ Trimestrals!

Ja pots descarregar-te aquí el formulari d'inscripció i entregar-lo a l'esplai el primer dia que vinguis!

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS:

 

- I a l'esplai, quines activitats s'hi fa?

- A quines edats va destinat?

- Al ser un esplai religiós, és com una catequésis?

- Què cal entregar per a fer la inscripció?

- Com es realitza el pagament?

- I aquests 25€, què inclouen?

- Al ser de l'esplai, tinc descompte en altres activitats que realitzi el centre (casals, colònies...)?

 

 

RESOLUCIÓ DE LES PREGUNTES:

 

- I a l'esplai, quines activitats s'hi fa?

 

A l'esplai hi trobaràs activitats de tot tipus, des de gimkanes, jocs de pistes pel barri, manualitats, teatre, jocs d'aventura, curses d'orientació, jocs de taula, jocs gegants, olimpíades, jocs enigmàtics .... i un cop al trimestre sortida!

 

A mesura que passin els dies t'adonaràs que pases l'estona amb nous amics de la teva edat i, de tant en tant, amb nois i noies d'altres edats, amb els quals mai t'haguéssis imaginat que congeniessiu tant!

 

- A quines edats va destinat?

 

L'esplai és una llar per a tots els infants i joves que ja han tingut un primer contacte amb l'escola. Des de P3 fins a 4rt de la ESO hi ha un grup ple d'activitats adaptades esperan-te!

 

- Al ser un esplai religiós, és com una catequésis?

 

Tot i que l'entitat manté una relació estreta amb la parròquia i comparteix els seus locals, l'esplai no és un espai d'aprenentatge religiós. Compartim tots els seus ideals i valors, però aquí ... jugarem!

 

Al ser un equip de monitors creient i formar part d'un esplai confesional, a l'inici de cada activitat destinarem un parell de minuts en fer una petita oració on ningú està obligat a pregar. Un cop acabi seguirem fidels als nostres valors i al nostre objectiu: l'educació en el lleure dels infants i joves.

 

- Què cal entregar per a fer la inscripció?

 

Per activar la inscripció tan sols necessitem una fotocòpia de la targeta sanitària i el full d'inscripció al curs d'esplai (que trobareu a la part superior d'aquesta pàgina). En cas que hagis estat amb nosaltres altres vegades, ja tindrem la fotocòpia de la targeta i no caldrà tornar a entregar-la.

 

- Com és realitza el pagament?

 

El pagament es realitza per domiciliació bancaria cada trimestre. En el pagament també s'hi poden incloure altres pagaments pendents d'excursions o activitats esporàdiques.

 

- I aquests 40€, què inclouen?

 

Al gaudir d'un equip de monitors/es professional, format i voluntari, la quota es veu reduïda al màxim deixant tan sols el preu de les gestions principals: Material de les activitats, assegurança del lleure...

 

A més a més, cada trimestre procurem realitzar sortides i excursions incloses en el mateix cost trimestral.

 

- Al ser de l'esplai, tinc descompte en altres activitats que realitzi el centre (casals, colònies...)?

 

Si, amb tant sols 40€ trimestrals hi ha molts beneficis dels que gaudireu. Doncs bé, alguns dels gastos personals ja es paguen al estar apuntat a l'esplai i per tant no cal tornar a fer-ho quan arriben les èpoques de vacances. 

 

Als casals i colònies hi trobareu un gran descompte per a tots els que heu estat formant la nostre família del Roser en el curs escolar.

 

 
 
 
 
 
 
 
CONTACTE
682 081 181 | esplai@elroser.org

 

  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now