Qui som

Més de 20 anys al costat dels infants de Cerdanyola

Des de fa molts anys l’Esplai del Roser treballa per apropar-se als nens i joves de la nostra ciutat. La bona acollida que vam tenir des d’un inici, ens ha permès créixer i millorar al llarg de tot aquest temps.

 

Una de les claus del nostre èxit ha estat la nostra organització, gràcies a la qual hem creat un projecte d’educació en el lleure amb uns fonaments clars i responsables amb la nostra identitat.  

A més, comptem amb un equip de monitores i monitors jove i dinàmic, disposat a fer-vos-ho passar d’allò més bé al nostre esplai.

 

Formar part d'un grup, fer amics/gues, divertir-se, cantar, compartir, aprendre, parlar, riure, sortir... pots trobar més del que imagines quan formes part d'un esplai. No et quedis amb les ganes i prova-ho per tu mateix, nosaltres t'estem esperant!

Apostant per l’educació integral de la persona

L’Ideari d’un esplai és el document que recull les creences i idees principals en les quals es vol educar als nois i noies que hi participen.

 

Conscients de la importància en l’acompanyament dels infants, adolescents i joves què estan construint la seva persona volem ajudar-los a créixer de la millor manera que sabem.

 

Abastant la importància en cadascuna de les dimensions de la persona i focalitzant l’atenció en les qualitats i habilitats especials de cadascun dels participants, treballem per aprendre a treballar en equip per buscar un nou bé comú en la nostra societat.

 

 

Dins d’un extens ideari podem distingir quatre pilars bàsics que són les grans potes del nostre esplai formant una forta base sobre la qual reposa l’esplai.

 

D'aquesta manera qualsevol dels quatre pilars són imprescindibles, doncs amb la manca d'un dells l'estructura no aguantaria.

 

FE

COHERÈNCIA

EDUCACIÓ

SERVEI

CONTACTE
682 081 181 | esplai@elroser.org

 

  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now