PARRÒQUIA MARE DE DÉU DEL ROSER

1/5

BIENVENIDA A LA WEB DE LA PARROQUIA

Estás visitando el portal de la Parroquia Mare de Déu del Roser. Si deseas conocer quiénes somos, te aconsejo que visites la pestaña "Parroquia". Si, por el contrario, deseas información sobre algún servicio pastoral aquí te dejo una pequeña guía.

Deseo que tu visita a nuestra web sea satisfactoria.

* * *

BENVINGUDA A LA WEB DE LA PARRÒQUIA

Estàs visitant el portal web de la Parròquia Mare de Déu del Roser. Si desitges conèixer qui som, t'aconsello que vagis a la pestanya "Parròquia". Si, en canvi, vols informació sobre algun dels serveis pastorals, aquí et deixo una petita guia. Espero que la teva visita sigui satisfactòria.

Mn. Marcos Aceituno Donoso, pvre.

Rector

COMUNICADO DEL OBISPO DE TERRASSA

Queridos diocesanos,

La Comisión Ejecutiva de la Conferencia Episcopal Española hace pública una nota invitando a todas las diócesis a hacer sonar las campanas de las iglesias y templos a las 12 del mediodía y rezar la oración del Ángelus ante la situación que estamos viviendo especialmente para las personas que sufren esta epidemia y también en agradecimiento por la solidaridad y entrega generosa de tantas personas, profesionales y voluntarios. Hagamos nuestra esta invitación y procuremos hacer sonar las campanas en todas las iglesias, templos y capillas de la diócesis, uniéndonos en la oración bajo el manto protector de la Virgen, patrona de nuestra diócesis.

Con mi bendición

+ Josep Àngel Saiz Meneses,

Obispo de Terrassa

HORARIO DE CELEBRACIONES ONLINE

 

(se retransmiten desde la Parroquia, pero no están abiertas a participar presencialmente, porque no se puede)

 

LUNES A MIÉRCOLES

18h30. Rosario

19h00. Misa

 

JUEVES

18h30. Rosario

19h00. Misa

19h30. Adoración del Santísimo Sacramento

 

VIERNES

18h00. Viacrucis

18h40. Rosario

19h00. Misa

 

SÁBADO

18h30. Rosario

19h00. Misa (catalán)

 

DOMINGO

11h00. Misa (catalán)

12h00. Misa (español)

19h00. Misa (bilingüe)

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ MENESES,

BISBE DE TERRASSA

 

 

Terrassa, a 14 de març de 2020

Benvolguts diocesans,

 

M’adreço a tots vosaltres amb motiu de la situació que estem vivint de pandèmia originada pel Coronavirus Covid-19 i que ha obligat al govern central a decretar l’estat d’alarma. Les administracions autonòmiques, així mateix, han emès comunicats amb indicacions concretes.

 

Des de l’Església Catòlica, a través de la Conferència Episcopal Espanyola i des de cada diòcesi, expressem el dolor i ens sentim units al patiment de la nostra societat que viu una emergència social sense precedents. Tot mantenint la calma i serenor que demanen les nostres autoritats, us convido a  intensificar la nostra pregària i a mantenir l’atenció especialment a les persones més febles i vulnerables. El consol de la fe ens ajuda en aquests moments unint-nos al misteri de la Creu d’Aquell que morint ha ressuscitat i ens ha donat vida nova.

 

Vull fer a la vegada un agraïment especial a tots els equips mèdics, sanitaris i d’emergència pel seu treball i entrega  generosa en favor bé comú en aquests moments difícils i complicats  en els quals ells mateixos estan patint els estralls de l’epidèmia directament. No us falta ni us faltarà la nostra pregària en aquestes hores.

 

Tenint en compte les indicacions que vàrem donar els dies 7 i 12 de març i les orientacions de la Conferència Episcopal Española, en virtut i aplicació de les normes que les administracions han fet públiques darrerament, disposo en el territori de la diòcesi de Terrassa des d’avui i fins a nova indicació el següent:

 

Que no es convoquin celebracions litúrgiques durant aquest temps en cap temple de la diòcesi. Això afecta a la celebració de l’Eucaristia i els altres sagraments, així com també a actes de devoció i pietat populars. Els feligresos queden dispensats del precepte dominical amb caràcter general.

 

 

Que els preveres i diaques estiguin disponibles per atendre ministerialment el poble que tenen confiat. Els preveres celebraran la Missa privadament, aplicant-la especialment al poble sempre que litúrgicament sigui possible.

 

 

Pel que fa a la celebracions dels funerals i exèquies que es segueixi la normativa de cada tanatori per tal d’assegurar la pregària pel difunt amb una senzilla oració, ja que no es podran celebrar en els temples.

 

 

Es mantindrà l’atenció a la Cúria exclusivament a través dels telèfons i els correus electrònics:

 

 

Bisbe diocesà: mcoronado@bisbatdeterrassa.org

Vicaria general: scristau@bisbatdeterrassa.org

Vicaria judicial: jlazaro@bisbatdeterrassa.org

Moderador de la Cúria i Mitjans de comunicació: fcatalan@bisbatdeterrassa.org

Secretaria general i Cancelleria i Causes Matrimonials: ccahuana@bisbatdeterrassa.org

 Economia: fortiz@bisbatdeterrassa.org

 Bens immobles: bensimmobles@bisbatdeterrassa.org

Bisbat: bisbatdeterrassa@bisbatdeterrassa.org

Confio que aquestes normes ens ajudin a tots a mantenir la intensitat de la nostra vida cristiana amb la pregària i l’oferiment d’obres. Així mateix us comunico que a través del canal youtube del Bisbat de Terrassa (canal BTTV i a través del web del Bisbat: www.bisbatdeterrassa.org) retransmetrem la Missa cada dia a les 12h des de la Capella de la Cúria diocesana a partir del dilluns dia 16 de març.

 

Us convido finalment a fer nostres les paraules de la pregària del papa Francesc adreçada a la Mare de Déu davant aquesta situació:

 

Oh Maria, vós brilleu sempre en el nostre camí com a signe de salvació i d'esperança.

 

Nosaltres ens adrecem a vós, Salut dels malalts, que al costat de la creu vau estar associada al dolor de Jesús, mantenint ferma la fe.

 

Vós, Salvació de tots els pobles, sabeu quina és la nostra necessitat i estem segurs que ens proveireu, perquè, com a Canà de Galilea, pugui retornar l'alegria i la festa després d'aquests moments de prova.

 

Ajudeu-nos, Mare de l'Amor Diví, a conformar-nos a la voluntat del Pare i a fer el que ens digui Jesús, que ha pres damunt seu els nostres patiments i ha carregat els nostres dolors per conduir-nos, a través de la creu, a l'alegria de la resurrecció.

 

Sota el vostre mantell ens emparem, Santa Mare de Déu. Escolteu  les nostres pregàries en tota necessitat i aparteu-nos sempre dels perills, Verge gloriosa i beneïda.

 

Que la Mare de Déu sota l’advocació de la Salut, patrona de la nostra diòcesi, ens continuï guiant amb el seu esguard maternal en aquesta difícil singladura.

 

Amb la meva benedicció

 

 

 

 + Josep Àngel Saiz Meneses

 

Bisbe de Terrassa

Calendari d' Activitats

 

 

Quaresma 2020

Dimecres 26 de Febrer al Diumenge 5 de Març

___________________________________________________________________________________________________________________

Parroquia de l`Roser

 

No estem sols

 

Un dels elements substancials de la Quaresma és la consciència que no estem sols. Jesús és present en el silenci de l`desert, però hi ha un altre company, a qui sovint oblidem, em refereixo a l'Esperit Sant.

 

És l'Esperit Sant qui ens guia en el camí de la quaresma, un temps de preparació interior que ens permet ser més conscients de la gràcia de l'Esperit, del que ha fet i el que pot fer en la nostra vida.

 

L'Esperit Sant és algú proper i proper a qui podem dipositar tota la nostra confiança; és qui ens enforteix en la lluita contra el mal ja que LÈsperit Sant està sempre al nostre costat, és qui ens ajuda a discernir entre el bé i el mal, és qui renova la confiança en el moments d'incertesa i de temptació, és qui sosté l'ànim quan apareix la desesperació, és qui permet fer el pas cap a la llibertat de seguir la voluntat de Déu.

 

Podem afirmar llavors que l'Esperit Sant és el mestre interior, el que suscita i anima al cor de cada un de nosaltres el desig sincer de la conversió interior i de la proximitat a Déu.

 

En Quaresma no estem sols.

ON SOM?

COM CONTACTAR-NOS?

Telèfon:  93 580 57 33

 Mail:  parroquia@elroser.org

Formulari de contacte

COMPTADOR DE VISITES:

(Des de GENER 2020)

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now