PARRÒQUIA MARE DE DÉU DEL ROSER

1/5

BIENVENIDA A LA WEB DE LA PARROQUIA

Estás visitando el portal de la Parroquia Mare de Déu del Roser. Si deseas conocer quiénes somos, te aconsejo que visites la pestaña "Parroquia". Si, por el contrario, deseas información sobre algún servicio pastoral aquí te dejo una pequeña guía.

Deseo que tu visita a nuestra web sea satisfactoria.

* * *

BENVINGUDA A LA WEB DE LA PARRÒQUIA

Estàs visitant el portal web de la Parròquia Mare de Déu del Roser. Si desitges conèixer qui som, t'aconsello que vagis a la pestanya "Parròquia". Si, en canvi, vols informació sobre algun dels serveis pastorals, aquí et deixo una petita guia. Espero que la teva visita sigui satisfactòria.

Mn. Marcos Aceituno Donoso, pvre.

Rector

 

 

Jove Universitari Vine i Veuràs

Dimecres 19 a les 21h

____________________________________________________________________________________________________

Casal de l'Roser

 

Pau, apòstol de Crist

 

Fundador de comunitats cristianes, evangelitzador en diversos dels més importants centres urbans de l'Imperi romà i redactor d'alguns dels primers escrits canònics cristians.

 

De l'anàlisi de les seves epístoles sorgeix que Pau de Tars reunia en la seva personalitat les seves arrels jueves, la gran influència que sobre ell va tenir la cultura hel·lènica i la seva reconeguda interacció amb l'Imperi romà.

 

Això va fer que Pau es servís d'aquest conjunt de condicions per fundar diversos dels primers centres cristians i per anunciar Jesucrist tant a jueus com a gentils.

 

Sense haver pertangut a el cercle inicial dels Dotze Apòstols, i recorrent camins marcats per incomprensions i adversitats, Pau es va constituir en artífex eminent en la construcció i expansió de l'cristianisme en l'Imperi romà, gràcies al seu talent, a la seva convicció i al seu caràcter indiscutiblement missioner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ON SOM?

COM CONTACTAR-NOS?

Telèfon:  93 580 57 33

 Mail:  parroquia@elroser.org

Formulari de contacte

COMPTADOR DE VISITES:

(Des de GENER 2019)

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now