PARRÒQUIA MARE DE DÉU DEL ROSER

1/5

BIENVENIDA A LA WEB DE LA PARROQUIA

Estás visitando el portal de la Parroquia Mare de Déu del Roser. Si deseas conocer quiénes somos, te aconsejo que visites la pestaña "Parroquia". Si, por el contrario, deseas información sobre algún servicio pastoral aquí te dejo una pequeña guía.

Deseo que tu visita a nuestra web sea satisfactoria.

* * *

BENVINGUDA A LA WEB DE LA PARRÒQUIA

Estàs visitant el portal web de la Parròquia Mare de Déu del Roser. Si desitges conèixer qui som, t'aconsello que vagis a la pestanya "Parròquia". Si, en canvi, vols informació sobre algun dels serveis pastorals, aquí et deixo una petita guia. Espero que la teva visita sigui satisfactòria.

Mn. Marcos Aceituno Donoso, pvre.

Rector

 

 

Quaresma 2020

Dimecres 26 de Febrer al Diumenge 5 de Març

___________________________________________________________________________________________________________________

Parroquia de l`Roser

 

No estem sols

 

Un dels elements substancials de la Quaresma és la consciència que no estem sols. Jesús és present en el silenci de l`desert, però hi ha un altre company, a qui sovint oblidem, em refereixo a l'Esperit Sant.

 

És l'Esperit Sant qui ens guia en el camí de la quaresma, un temps de preparació interior que ens permet ser més conscients de la gràcia de l'Esperit, del que ha fet i el que pot fer en la nostra vida.

 

L'Esperit Sant és algú proper i proper a qui podem dipositar tota la nostra confiança; és qui ens enforteix en la lluita contra el mal ja que LÈsperit Sant està sempre al nostre costat, és qui ens ajuda a discernir entre el bé i el mal, és qui renova la confiança en el moments d'incertesa i de temptació, és qui sosté l'ànim quan apareix la desesperació, és qui permet fer el pas cap a la llibertat de seguir la voluntat de Déu.

 

Podem afirmar llavors que l'Esperit Sant és el mestre interior, el que suscita i anima al cor de cada un de nosaltres el desig sincer de la conversió interior i de la proximitat a Déu.

 

En Quaresma no estem sols.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ON SOM?

COM CONTACTAR-NOS?

Telèfon:  93 580 57 33

 Mail:  parroquia@elroser.org

Formulari de contacte

COMPTADOR DE VISITES:

(Des de GENER 2019)

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now