PARRÒQUIA MARE DE DÉU DEL ROSER

1/5

BIENVENIDA A LA WEB DE LA PARROQUIA

Estás visitando el portal de la Parroquia Mare de Déu del Roser. Si deseas conocer quiénes somos, te aconsejo que visites la pestaña "Parroquia". Si, por el contrario, deseas información sobre algún servicio pastoral aquí te dejo una pequeña guía.

Deseo que tu visita a nuestra web sea satisfactoria.

* * *

BENVINGUDA A LA WEB DE LA PARRÒQUIA

Estàs visitant el portal web de la Parròquia Mare de Déu del Roser. Si desitges conèixer qui som, t'aconsello que vagis a la pestanya "Parròquia". Si, en canvi, vols informació sobre algun dels serveis pastorals, aquí et deixo una petita guia. Espero que la teva visita sigui satisfactòria.

Mn. Marcos Aceituno Donoso, pvre.

Rector

 

PESSEBRE VIVENT

 

15 desembre 2019 a les 18h

 

Esteu cordialment convidats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comença l'Advent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Advent és com un desert personal. És un temps breu que Déu ens ofereix per apropar-nos amb el cor obert més a Ell. La figura de sant Joan Baptista és rellevant i es presenta en aquest temps clamant: «Prepareu el camí de l'Senyor, aplaneu-li el camí». L'ensenyament de sant Joan és com menys interessant: Va romandre molt temps en el silenci per aprendre a parlar; viure una vida de profunda de penitència exterior i interior per ser capaç de transmetre-la als altres; es va omplir de la llum de Déu i, des de la lluminària de la seva fe, va santificar la seva vida quotidiana per convertir-se en el més preclar exemple de virtut; va saber cuidar-se de si mateix per després atendre els altres.

 

Sant Joan ens convida avui a cada un de nosaltres, des de la solitud del nostre desert, a disposar el nostre cor per rebre a el Senyor; a guardar més silenci per preparar-nos millor; més interiorització per dirigir-nos al que ha de ser essencial en la nostra vida; més oració per conèixer-nos millor i conèixer millor a el Senyor; més mortificació per abandonar el meu mundanitat; i, sobretot, un major desig d'unir-me a Ell.

 

El desert de l'Advent és una invitació per canviar. Per créixer interiorment. Per créixer en autenticitat, en veritat, en profunditat interior, en amor, en misericòrdia, en generositat. Per veure amb uns altres ulls la vida. Per donar pas a un aire fresc que refrigeri la meva vida. Per deslligar del que em lliga i desfer-me del que més em pesa.

 

En definitiva, per seguir el consell de sant Joan Baptista: «Convertiu-vos, que el Regne del cel és a prop».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ON SOM?

COM CONTACTAR-NOS?

Telèfon:  93 580 57 33

 Mail:  parroquia@elroser.org

Formulari de contacte

COMPTADOR DE VISITES:

(Des de GENER 2019)

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now