PARRÒQUIA MARE DE DÉU DEL ROSER

1/5

BIENVENIDA A LA WEB DE LA PARROQUIA

Estás visitando el portal de la Parroquia Mare de Déu del Roser. Si deseas conocer quiénes somos, te aconsejo que visites la pestaña "Parroquia". Si, por el contrario, deseas información sobre algún servicio pastoral aquí te dejo una pequeña guía.

Deseo que tu visita a nuestra web sea satisfactoria.

* * *

BENVINGUDA A LA WEB DE LA PARRÒQUIA

Estàs visitant el portal web de la Parròquia Mare de Déu del Roser. Si desitges conèixer qui som, t'aconsello que vagis a la pestanya "Parròquia". Si, en canvi, vols informació sobre algun dels serveis pastorals, aquí et deixo una petita guia. Espero que la teva visita sigui satisfactòria.

Mn. Marcos Aceituno Donoso, pvre.

Rector

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 aniversari

de la

DEDICACIÓ DEL TEMPLE MAJOR

 

Hem estat meditant que en agraïment a les moltes benediccions del Senyor, la comunitat creient dedica un edifici al Senyor i al seu servei com a testimoni als no creients de la nostra fe en Ell, i també com un recurs addicional per a l'evangelització de la comunitat.

 

És per això que nosaltres com a comunitat parroquial viva i en camí, vam celebrar el 30 aniversari de la dedicació del del temple major el proper dilluns 21 d'octubre. Compartir amb tots vosaltres l'alegria de poder comptar amb un lloc d'oració i de trobada amb el Senyor, un lloc on es manifesta la seva presència gràcies a la celebració dels sagraments. És per això que compartim un fragment de l'oració consecratòria que es realitza quan es consagra un temple:

 

Gràcies et donem, oh Senyor, pels teus immesurables misericòrdia i el teu gran bondat, en rebre de la mà totes aquestes benediccions que veiem avui en aquesta construcció. Aquest edifici, construït per la teva misericòrdia i la vostra gràcia, el dediquem per la vostra glòria, per a la lloança de la teva Nom i per a la manifestació de la teva Paraula a tots aquells que estimen el teu nom.

 

Pudamos al Senyor la gràcia d'altres 30 anys de La seva presència enmig de la comunitat de Cerdanyola del Vallès.

 

ON SOM?

COM CONTACTAR-NOS?

Telèfon:  93 580 57 33

 Mail:  parroquia@elroser.org

Formulari de contacte

COMPTADOR DE VISITES:

(Des de GENER 2019)

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now